Szárzúzók

Szárzúzók

Szárzúzók a legnagyobb választékban hazai gyártótól.

A modern szárzúzóknak számos különböző területen kell helytállniuk, így a konstrukciós kialakításuk során korszerű műszaki megoldások alkalmazására van szükség. Az általunk gyártott és értékesített eszközök megtervezésekor górcső alá vettük az elmúlt évtizedek gyártmányait, és kijavítottuk azok hibáit, hiányosságait, hogy maximálisan megfeleljenek a mai kor követelményeinek. Ismerje meg 100%-ban magyar tulajdonban álló cégünk által gyártott, modern, minőségi munkavégzésre tervezett függőleges és vízszintes tengelyű szárzúzó gépeink kínálatát!


A szárzúzó gépek változatos felhasználási területei

A mulcsolónak is nevezett szárzúzó gépek egy mezőgazdasággal, tereprendezéssel foglalkozó vállalkozás gépparkjából sem hiányozhatnak. Az eszközök nemcsak tarlókon visszamaradt szármaradványok föld feletti részének lezúzásakor alkalmazhatók, hanem útszélek, árokpartok, szántóföldek rendben tartására, valamint a sűrű aljnövényzet lezúzására is hatékony megoldást kínálnak. A szárzúzás nem csupán esztétikai szempontból fontos folyamat, hiszen a szervesanyag-gazdálkodással, a talajműveléssel és a környezetvédelemmel kapcsolatos műveleteknek is szerves részét képezi.

A szárzúzókat tengelyük iránya alapján két csoportra oszthatjuk: függőleges és vízszintes tengelyű szárzúzók. A szántóföldeken a leggyakrabban az utóbbi konstrukciókkal találkozhatunk. Ezekben az eszközökben a burkolat alatt elhelyezett vízszintes csőtengelyen kétszeres átfedéssel dolgozó lengőkések találhatók, melyek a haladási iránnyal ellentétesen mozogva zúzzák le a kések útjába kerülő maradványokat. A nagy kerületi sebesség a burkolat alatt szívó hatást alakít ki, ennek köszönhetően pedig a talajon fekvő növénymaradványok is felemelkednek és felaprításra kerülnek. A szárzúzó segítségével feldarabolt növényi részek ezután elterülnek a talajon, ahonnan könnyedén eltávolíthatók vagy a területen hagyva értékes tápanyagként beépülhetnek a termőföldbe.

Szárzúzó értékesítés és gyártás több évtizedes tapasztalattal

1999 óta fennálló cégünk számára kiemelten fontos, hogy kizárólag magas minőségű eszközöket értékesítsen ügyfeleink számára. A minőségbe és az ügyfélközpontú hozzáállásba vetett hitünknek köszönhetően számos általunk gyártott gép piacvezető terméknek számít hazánkban. A szárhúzó értékesítést készletről valósítjuk meg, így a megrendelést követően rövid időn belül ki tudjuk szállítani termékeinket ügyfeleink részére.

Segítségre van szüksége az Önnek leginkább megfelelő szárzúzó megtalálásához? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén, és bízza magát évtizedes szakértelmükre!