Kultivátorok

Bábolnai Gazdanapok különdíjas kultivátora

Kultivátorok

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy 100%-ban magyar tulajdonban álló családi vállalkozásként a hazai kultivátor gyártás egyik éllovasaként gondolhatunk a Komáromigép Kft.-re. Termékeink 2008-ban kiérdemelték a Bábolnai Gazdanapok különdíját, 2022-ben pedig Hazai Termékfejlesztési Nagydíjjal ismerték el fejlesztésünket. Ha minőségi, készletről megvásárolható kultivátorokat keres, akkor jó helyen jár. Ismerje meg az általunk gyártott és forgalmazott kultivátorokat!


Intenzív talajművelés kultivátorok segítségével

Napjainkban a talajművelés szinte elképzelhetetlen kultivátor használata nélkül. Az eszköz képes forgatás nélkül meglazítani a talajt – esetenként akár 30 cm-es mélységig is, ezzel meggyorsítva és hatékonyabbá téve egyes mezőgazdasági folyamatokat. A kultivátorokat kétféle csoportra oszthatjuk az alapján, hogy milyen munka ellátására fejlesztették ki őket. A szántóföldeken alkalmazott kultivátorok lúdtalpra emlékeztető vésőeszközök segítségével művelik a talajt, a sorközművelő kultivátorok pedig mereven rögzített, szárnyas művelőtagok segítségével dolgoznak. Bár a két típust eltérő területeken használják, a szántóföldi és a sorközművelő kultivátor egyaránt fontos szerepet tölt be a mezőgazdaságban és a földművelésben.
A kultivátor forgalmazás és gyártás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően könnyen felismerjük, mely területeken szorulnak fejlesztésre a piacon elérhető kultivátorok. Folyamatos innovációra elkötelezett vállalkozásként rendkívül fontos számunkra, hogy lépést tartsunk a piaci trendekkel, megismerjük a legújabb technikai vívmányokat, és ott alkalmazzuk őket, ahol arra a legnagyobb szükség van.

Kultivátor értékesítés készletről, 2 év garanciával

1999-ben alapított cégünk mezőgazdasági gépei közül nem egy piacvezető termékké vált az iparágban töltött éveink során. Magas minőségű kultivátoraink, szárzúzóink és rézsűvágóink megkonstruálása során nem csupán arra koncentrálunk, hogy a modern igényeknek megfelelő, minőségi eszközök kerüljenek le a gyártósorunkról, hanem arra is, hogy az értékesítést ügyfélközpontú hozzáállással és maximális odafigyeléssel végezzük. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a 2015 óta működő mezőgazdasági gépgyártó telephelyünkön készletre gyártjuk a termékeket, így azokat a megrendelést követően rövid időn belül le tudjuk szállítani ügyfeleinknek.
Amennyiben bővebb információt szeretne kapni az általunk kínált mezőgazdasági gépekről, netán szakszerű segítségre van szüksége az Ön számára legoptimálisabb kultivátor, szárzúzó megtalálásához, keresse kollégáinkat bizalommal a weboldalunkon megadott elérhetőségek bármelyikén!